Ενημέρωση

Δίκτυο ΔΑΦΝΗ και Πρωτοβουλία “Έξυπνα Νησιά” στο 1ο Φόρουμ “Καθαρή Ενέργεια για τα Ευρωπαϊκά Νησιά”

Ο Διαχειριστής του Δικτύου ΔΑΦΝΗ Κώστας Κομνηνός συμμετείχε ως ομιλητής στο Εναρκτήριο Φόρουμ της Πρωτοβουλίας «Καθαρή Ενέργεια για τα Ευρωπαϊκά Νησιά» που διοργανώθηκε στα Χανιά, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Επιτρόπου για το Κλίμα και την Ενέργεια Miguel Arias Cañete.

Ο κος Κομνηνός παρουσίασε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία “Έξυπνα Νησιά” και το πώς αυτή μπορεί να συμβάλει στην ενεργειακή μετάβαση των νησιών της Ευρώπης. Η τοποθέτηση του κου Κομνηνού έγινε στο δεύτερο στρογγυλό τραπέζι, όπου συμμετείχαν σημαντικοί πολιτικοί εκπροσώποι νησιωτικών περιφερειών από όλη την Ευρώπη, οι οποίες είναι και μεταξύ των υπογράφοντων της Διακήρυξης “Έξυπνα Νησιά”.

Η συμμετοχή μας στο Φόρουμ είναι μια ακόμη αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής του ΔΑΦΝΗ και της Πρωτοβουλίας Έξυπνα Νησιά στα Ευρωπαϊκά τεκταινόμενα γύρω από τα νησιά, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Σχετικό με την εκδήλωση Δελτίο Τύπου εξέδωσε και το Υπουργείο Περ/ντος και Ενέργειας το οποίο θα βρείτε εδώ: http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=389&sni[524]=5159&language=el-GR

Τέλος μπορείτε να παρακολουθείσετε τις εργασίες του Φόρουμ στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=VmV6-6bdWNE

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ