Ενημέρωση

Τρία βραβεία για το Ευρωπαϊκό έργο Wisegrid!

Ο Ιούνιος ήταν αναμφίβολα ένας μήνας επιτυχιών για το Ευρωπαϊκό έργο WiseGRID το οποίο κατάφερε να αποσπάσει τρία βραβεία σε δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις. Όλους εμάς στο ΕΠΕΓΑ, το Δίκτυο ΔΑΦΝΗ και την ομάδα του WiseGrid, η αναγνώριση αυτή μάς γεμίζει χαρά, ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για να εργαζόμαστε συστηματικά προς την κατεύθυνση της ενεργειακής μετάβασης των νησιών!

Μετά το βραβείο «Good Practice of the Year» που κατέκτησε στο πλαίσιο του Energy infrastructure Forum στην Κοπεγχάγη, 2 ακόμη βραβεία έρχονται να προστεθούν στις επιτυχίες του έργου: τα βραβεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Ενέργειας, τα οποία αναγνωρίζουν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στον τομέα της ενέργειας με κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη για τους πολίτες!

Μεταξύ των 12 φιναλίστ που διεκδίκησαν την πρώτη θέση, το WiseGrid κέρδισε την ψήφο της κριτικής επιτροπής με το Βραβείου Καλύτερου Έργου Ενέργειας στην κατηγορία “Business” αλλά και την ψήφο των Ευρωπαίων πολιτών, αποσπώντας το Βραβείο Κοινού!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και φυσικά στην ΕUSEW για την εξαιρετική διοργάνωση και φιλοξενία!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ